Vraagprogramma 2020-2024 - Vogelverenigingen District Zuid-Holland NBvV

en Stichting Districtsshow Zuid-Holland
  Rayon 1           Rayon 2            Rayon 3           Rayon 4           Verenigingen Z-H          Secretariaten
Vraagprogramma 2020-2024 NBvV
Het vraagprogramma 2020-2024 is afgelopen januari aanzienlijk gewijzigd. Met name bij de tropen en de parkieten.
Er zijn klasse bijgekomen, verwijderd en/of gewijzigd.
Het is ook dan van groot belang dat u dit in uw TT-Programma aanpast.
Mocht u een gekocht TT-Programma gebruiken wordt het vernieuwde vraagprogramma aangeleverd door de programmeur.

Hier onder vindt u een link om het nieuwe Vraagprogramma 2020-2024 (versie januari 2021) in een Excel-bestand en in een PDF-bestand te downloaden.

Dus houdt u rekening met deze wijzigingen.

Hoe zoeken in een PDF-bestand
Als u het PDF-bestand heeft gedownload kunt u doormiddel van de CTRL op uw toetsenbord ingedrukt houden en vervolgens op de F knop klikken.
U krijgt dan een zoekscherm op uw beeldscherm waar u uw gewenst zoek-item invullen en wordt dit item opgezocht.