Jeugddag Spijkenisse 2021 - Vogelverenigingen District Zuid-Holland NBvV

en Stichting Districtsshow Zuid-Holland
  Rayon 1           Rayon 2            Rayon 3           Rayon 4           Verenigingen Z-H          Secretariaten
Jeugddistrictsdag Zuid-Holland 2021 v.v. Spijkenisse te Spijkenisse
Zaterdag 9 oktober 2021 is de jeugddag van het district Zuid-Holland gehouden bij vogelvereniging Spijkenisse in Spijkenisse.
Onze kersverse district voorzitter Lex Kaptein reikte samen met Piet Hagenaars en André Leeuwenstein de prijzen en gemaakte catalogus uit.
Er gaat zeker een dank uit naar het bestuur van VV Spijkenisse voor een hartelijk ontvangst en de goede verzorging en het leuke uitje voor de deelnemerstjes naar de bowlinghal.
Ook het jeugdteam heeft er weer een erge leuke en gezellige dag van gemaakt.
Natuurlijk bedanken wij ook de twee N.B.v.V. keurmeesters te weten Joke Diepstraten en Leen Boers.
Voor alle deelnemers en de keurmeesters had de VV Spijkenisse een mooie cadeaubon en van ons de Bekers en Medailles.

Kortom: Een geslaagde dag om op terug te kijken.
Allemaal gefeliciteerd met de behaalde prijzen.